Υπερώον εστιατόριο - καφέ



Το εστιατόριο καφέ Υπερώον αποτελεί ιδανική επιλογή για τους φιλοξενούμενους του Αρχοντικού Μανιάς και όχι μόνο, καθώς συνδυάζει τη μαγευτική θέα από ψηλά και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον με την αυθεντική νοστιμιά της Κρητικής κουζίνας. 

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό με τοπικά τυριά, γιαούρτι, χειροποίητο ζυμωτό ψωμί και παξιμάδια, αυγά παραγωγής μας, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά, μέλι, ξηρούς καρπούς και φρέσκα φρούτα.
Κάντε το διάλειμμά σας με ένα παραδοσιακό ελληνικό καφέ και γλυκό του κουταλιού ή με μία παγωμένη ρακή και τον περιποιημένο μεζέ που τη συνοδεύει ώστε να σας δώσει δύναμη και ενέργεια για ό,τι επιλέξετε να κάνετε στη συνέχεια.
Και για το γεύμα σας ή το δείπνο σας, δοκιμάστε παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με τα αγνότερα και γευστικότερα υλικά της περιοχής, ιδωμένες μέσα από την αγάπη μας για την αυθεντική Κρητική κουζίνα και το μεράκι μας για καθετί που σας προσφέρουμε.
Και για τους πιο απαιτητικούς μας επισκέπτες, δημιουργούμε gourmet παραλλαγές αυθεντικών πιάτων του τόπου μας, «παντρεύοντας» την παράδοση με τη γνώση και τη φαντασία. Η έμπειρη chef μας Αλίκη και η ομάδα της προσεγγίζουν κάθε συνταγή με σεβασμό και παρεμβαίνουν δημιουργικά ανασυνθέτοντας
 τα υλικά της με τρόπους πρωτόγνωρους είτε ως προς την υφή και το γευστικό τους αποτύπωμα, είτε ως προς τη μέθοδο παρασκευής τους, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα είναι αισθητικά άρτιο και κάθε πιάτο σας μαγεύει τόσο με τη γεύση του όσο και με την ονομασία και την παρουσίασή του.  
Συνοδεύστε κάθε επιλογή σας από το πλούσιο μενού του εστιατορίου καφέ Υπερώον με τοπικά κρασιά διαφόρων ποικιλιών ή γνήσια ρακή και ολοκληρώστε κάθε γευστική εμπειρία σας με τα σπιτικά, ολόφρεσκα γλυκά μας. 
Το εστιατόριο καφέ Υπερώον  προσφέρεται όχι μόνο για το γεύμα σας ή τον καφέ σας, αλλά και για επιτραπέζια παιχνίδια (τάβλι κ.α), ενώ το χειμώνα η κουβέντα δίπλα στο τζάκι αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των φιλοξενούμενών μας.
Από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο, το εστιατόριο καφέ Υπερώον εξυπηρετεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00 ενώ από το Νοέμβριο έως και το Μάρτιο εξυπηρετεί το Σάββατο, την Κυριακή, τις εορτές και τις αργίες, κατά τις ίδιες ώρες (από τις 08:00 έως τις 23:00).
Τα  gourmet μενού προσφέρονται Σάββατο και Κυριακή, εορτές και αργίες, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ είναι απαραίτητη η κράτηση μέσω του συστήματος κρατήσεων για όλους τους επισκέπτες μας. Η κράτηση είναι απαραίτητη και για όσους διαμένουν στο Αρχοντικό Μανιάς.  

Τέλος, το εστιατόριο καφέ Υπερώον διατίθεται και για εκδηλώσεις έως 200 άτομα, κατόπιν συνεννόησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΑΣ - ΑΞΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επικοινωνία Αρχοντικο Μανιας

Ξενώνας Υάκινθος